Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Quick Poll usage

Hello,

I have set up a quick poll in the administration iview and set the status to ongoing but it does not appear in the quick poll iview?

What am I missing?

Thanks

Mr.T

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 16, 2005 at 12:00 PM

    Hi Tahir,

    you have to set the Parameter "Campaign" of the Quick Poll iView to the Name of the Campaign of your new created Quick Poll. The reason for that is that only one Quick Poll of a Campaign can be activated at a time.

    You can set this Parameter either by going on the iView context menu "Personalize" or by editing the iView Properties in the PCD.

    Hope this helps,

    Robert

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.