Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem with Extraction queue

Hi,

We are having multiple clients in R/3 side. The error is displayed when I try to enhance the extraction structure.The error is "Entries for application 11 still exist in the extraction queue". But i checked the extraction queue with "lbwq".It does not show any entries there. Even I executed the v3 collective run. It is executed with 0 records transfer. SO are the extraction queue and v3 collective run client dependent?

With rgds,

Anil

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 11, 2005 at 11:45 AM

    They are client dependent but the data sources are not. So you probably have records in the delta queue in other clients.

    Best regards

    Dirk

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Dirk,

      Thank you, And It seems the setup table is also client dependent.Is it right? If so, in the case of delta initialization, should we need to fill the setuptable for every client? And then only, should we execute the infopackage with delta initialization?

      With rgds,

      Anil

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.