Skip to Content
author's profile photo
Former Member

dbpool.bat Problems

Hi .

1) We are running WebAS 6.20 with EP 6.0

2) We do not have an add button in the AdminGui for the Web AS under the dbpool service . So we need to use dbpool.bat with the xml file to create our pools

3) WebAS 6.20 only runs ons JDK 1.3 .. we are running 1.3.1_13 .

4) When we run the dbtool.bat we get a classnotfound error on the Savepoint.class . This class should be located on the rt.jar file under the JRE installation . However it is not there.

5) We run on an Windows Platform.

Has anyone had a similar problem ..

Please help

note : I do have a sollution , but it is not acceptable for the production environment

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Feb 10, 2005 at 11:46 AM

    Hi Ruan,

    We do not have an add button in the AdminGui

    for the Web AS under the dbpool service

    You have 😊 But it's hidden 😊

    Just go to "Pool name" input field and edit - et voilà, the Add button appears. You find this annoying? In fact, it is! But this way it is ensures that experts are needed 😉

    WebAS 6.20 only runs ons JDK 1.3 ..

    we are running 1.3.1_13 .

    No problem, for general info see

    In doubt, JDK 1.3.1_15 would be even better.

    I hope with this info you have solved all your problems!?

    Best regards

    Detlev

    PS: Please consider rewarding points. Thanks in advance!

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded