Skip to Content
0
Aug 22, 2011 at 02:55 PM

OM structure for infotype not created

154 Views

Hi Experts,

Please, I need help creating the OM infotype. I have done the HRIXXX structure, I put this structure to not Enhancement but when I go to transaction PPCI, the Infotype is not created, the problem is that there are some data that are not created:

Infotype 9504

Dictionary

Structure HRIXXX exists

Structure PXXX does not exist

Table HRPXXX does not exist

HRPXXX not created in the database

Database index XXXX not created

Module Pool

Module pool MPXXXX00 exists

Include MPXXX20 does not exist

Include MPXXXBI does not exist

Screens

Screen 1000 does not exist

Screen 2000 does not exist

Screen 3000 does not exist

User interface

User interface for MPXXXX00 does not exist

Table entries

T778T: no table entries exist

T777T: no table entries exist

T777D: no table entries exist

T77ID: no table entries exist

T777I: no table entries exist

T777Z: no table entries exist

T77OA: no table entries exist

T777M: no table entries exist

T778U: no table entries exist

T777U: no table entries exist

T77NI: no table entries exist

SOBJ entries

OBJECT PDST: no table entries exist

OBJECT PDWS: no table entries exist

Dialog module

Dialog module RH_INFOTYP_XXXX does not exist

TADIR entries

R3TR TABL HRIXXX exists

R3TR TABL PXXXX does not exist

R3TR TABL HRPXXXX exists

R3TR PROG MPXXXX0 exists

R3TR PROG MPXXXX20 does not exist

R3TR PROG MPXXXXBI does not exist

R3TR DIAL RH_INFOTYP_XXXX does not exist

Please, Help!!! I've deleted the HRIXXXX three times but the transaction PPCJ still not working!! Thanks!!