Skip to Content

Application Integrator - Login and content site are different

Hi SDN,

I have deployed the com.sap.application.integrator to my portal. I have configured a websource as system and created an iview that uses sso to logon the the page.

The iview is configured to the web site http://server/SLAT/login.do and provides the user credentials.

That works all fine.

But I like to authenticate to the web site login.do but the iview should then show the web site http://server/SLAT/firstcontent.do .

Is there anyway to configure the application integrator to do so? I have tried to confugre the content.do as page for the iview. But there is no login possible.

Thanks for your help.

Best Regards,

Olaf Reiss

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 07, 2005 at 03:01 PM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.