Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ProxyWizard deletes proxies?

hi, I have a strange behavior running NCo 2.0 (designer patch 22 applied) on vs.net 7.1.3088, framework 1.1.4322.

say I generate some proxies from exported BAPI functions.

the issue is that sometimes if I add some new function by dragging it in the proxy wizard, it 'randomly' deletes older generated proxies.

in order to have all the required proxies, I have to randomly drag functions again and let it generate.

I tried to manually call the Run Custom Tool from the sapwsdl in the Solution Explorer, but it's the same.

this is a minor issue but quite annoying (deleting all works).

what do you think? thank you.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 07, 2005 at 02:15 PM

    Can you explain this behavior in more detail? E.g. do you have a sequence of actions you do on the designer that causes the deletion of older ones?

    Best you would open an OSS ticket (component BC-OP-NET-VS) with this description and the .sapwsdl files for each stage attached.

    Thanks,

    Reiner.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.