Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

BI Portal is not displaying Dashboard while Executing from BI Dev System

HI Friends,

I have created Dashboard based on Bex Query using SAP Netweaver Connection and published it to BI Dev System.

it was running good but past 3-4 days it is not working.

When I am executing it from BI Dev its not showing the output in BI portal.

its only show initializing part of dashboard.

please suggest ........

Regards

Sanjeev

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 12, 2011 at 01:24 PM

    has your bex query changed that the dashboard is sourcing its data from? if so, and you have set the connection to "refresh before components load" it will sit at this state until it times out (error handeling is not great). perhaps worth dropping a refresh button in an trying it without refresh on open - this will rule out (or in) a problem with the data connection.

    Cheers,

    Jeremy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.