Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP WAS 6.30

Hi Guys,

I have installed SAP 6.30 preview, the SAP Microsoft Management cosole is working fine , i have also installed SAP GUI 6.40 but when i try to connect to WAS 6.30 the logon screen does not show it shows connecting but no screen comes up.. it does not show any error also , has anybody tried this ... while installing it does not mention it is only for Java and not for ABAP... am i doing something not possible ..

regards

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 31, 2005 at 07:38 PM

    Hello Paresh,

    if you had installed the Web AS 6.30 Java only, then you can connect to the server only via HTTP at Port 50000. It is a J2EE Server. You don't need a SAP GUI.

    Regards

    Gregor

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.