Skip to Content
avatar image
Former Member

No Valid Tag Requested

Hi all,

I created a TagQuery in HistoryEvent mode and sent a tag name, but when I run the TagQuery, sometimes I got return of the data and other times no, I get an error:

 com.sap.Illuminator.logging.LHException: No valid tags requested 

Does anyone know what might be happening?

Regards,

Danilo Santos

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Aug 04, 2011 at 11:03 AM

    How are you populating the tagnames in the tag query? Is the tag query in a transaction with links to the properties?

    Regards,

    Mike

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Danilo,

      No, I would not think either of the systems were overloaded.

      Can you determine what the tagnames are when it fails? It almost seems like it may be an invalid xml name being passed. Such as a tag which has a special character (like a '/') in the first position. MII tends to substitute an underscore when that happens, but that changes the name of the tag and then PI can't find the edited name. This might be an easy test if you have a taglist available. MII returns the data in an xml structure with DateTime and the Tagname as the columns. And many historians, particularly older ones, had their tagnames created by process engineers. No consideration was made for xml structures in many cases.

      Does the NW log have any more detail on what the tag query was when it failed?

      Regards,

      Mike