Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

DELTA Collector not collecting

Hi,

I have this problem now about our DELTA Collector for data sources 2LIS_13_VDITM and 2LIS_03_BF. In our DEV R/3, the DELTA Collector collects DELTAS which can be seen on RSA7. However, in our QA Server (an exact replica of the live server) despite that the jobs (DELTA Collector) is running and fires every hour and people are doing their transactions, 0 is displayed in RSA7 for the corresponding data source...

Please help,

--Jkyle

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2005 at 06:14 AM

    Hy

    I hope this can help you. As far as I understood, you got entry in LBWQ, then you run the jobs form LBWE to clean LBWQ and no entry in RSA7. if that go to SMQ1, (qrfc Monitor) and check the destination of your queue name.

    For example:

    queue name Destination

    BW0102LIS_13_VDITM QW1-080 (the BW system).

    If you see more than one entry for 2lis_13_vditm, delete the wrong one. That happen specially with sisyem copy.

    Regards

    Mike

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.