Skip to Content
0
Former Member
Jul 27, 2011 at 12:52 PM

Corrupted PS files after WWI server upgrade

91 Views

Hi @all,

we just set up a new WWI server (version EHSWWI32_26-20000084 on a Windows Server 2008 R2) for our system (ECC 6.00) and we are facing the following problem: the PS files created for the external print provider are corrupt now. We changed printers from Lexmark Optra T610 PS to Microsoft XPS Document Writer.

PS file from Lexmark Optra T610 PS looks like this:

%-12345X@PJL JOB

@PJL ENTER LANGUAGE = Postscript

%!PS-Adobe-3.0

%%Title: Microsoft Word - R0422325.rtf

%%Creator: PScript5.dll Version 5.2.2

%%CreationDate: 4/25/2011 11:50:34

%%For: LindeService

%%BoundingBox: (atend)

%%Pages: (atend)

%%Orientation: Portrait

%%PageOrder: Special

%%DocumentNeededResources: (atend)

%%DocumentSuppliedResources: (atend)

%%DocumentData: Clean7Bit

%%TargetDevice: (Lexmark Optra T610 Laser Printer) (3010)

%%LanguageLevel: 3

%%EndComments

%%BeginDefaults

%%PageBoundingBox: 10 13 588 829

%%ViewingOrientation: 1 0 0 1

%%EndDefaults

PS file from Microsoft XPS Document Writer looks like this:

Directory: /usr/sap/interfaces//EDI/GB/EHS/OUT/EHS_MDMP

Name: MSDS_183247_0725110523.ps

-

-

-

-

-

-


PK "hù> Metadata/Job_PT.xmlíWÛr£8 }ߪùu2021 ï pu2019¾]Iu0152u0161 |ÙÁ16àË k- ÂØóõÛò=;ãÄu2122ÛÓ¨F :§¼£V¡¸ý¸u0152ÙÅu201Ad9åɝRu0161Ôu201D u2019 <¤It§¸Žùžª|u0178÷Çmu0161?Õ{ Mu201ECu01929 Kò:öÞ)3!ÒºªæÁu0152Ä~~ Ó ã9 u2014 Õu2019&!/sõJÓŽU­ªu0152u2019 É7u2022

æ)ócRòlŽliu20149ÝÓu2013eyY^_ò,u2019 ud} Qïiu2019 ? È žŽRŽ  &u0161u2020åüu2026|Pñ÷¾u2026ÌÉ

u2014 æê ºLó EL QfTLÙ+7ÿ Êí *÷u203A

ò¼u2019h¼Pqu2018`ýNÙ, _E¤A 1 É ñÓ|ÆÅ äù (y]R u0152õ\u00A0Hu0161wl=u2026u0152 A¤/ eÁ´ÔchÙÐ } &u20AC[B u2020-ûÿu2013 S[gÐu0178 °ß $.u2022ã'u0153žu201A}1 u20ACi fÔ ¾Û vãßu2021¸Úž è U BûAöïž /òu201Eëg Z¹÷5}ý ÁfÐPeùÆèw æRDè X XÙ u2013u01537Ç û¸e|Óu201Du2014ßåu2014 ûyӐ>kvžÁ¡m,Ž ž-ãA[Æu2026ÏЏÂ$Ò5Àu201C< Ý Óu2019ñÐýãR¯@Su201Cñ¥ØÆu2022u2018Ä!^u0192u0152u2039ñCu2019²"hyu0161 ³ u0152IϝW §â

lÍ wî9}cié þ¨Ã ­oaèLu201C> â% &é4 ÀÑ&Mä ãaÈu0178 +ÑÞߎá¾u0153¥7 £u0153òu2021^ 6MÍ Ö

0õžËú Ûe. ÝÅ´u0161u0153u20268u20145u2021u20306Žjy8ê§Ó pŽõ5Ʋu{<ÒYÀº)u2030qáu0161žá

6

Has anybody experienced the same? Is changing the printer back to Lexmark the easiest/only way to get this fixed? Or is there anything else to try?

Best regards,

Christoph

Additional information:

when I take a look on the corrupted PS file one thing is "special": the installed Microsoft printer is not mentioned in that file - but the not istalled Lexmark is. Does this sound familiar to some of you?

Edited by: Christoph Giehl on Jul 28, 2011 9:39 AM