Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP WAS 6.40 preview installlation-starting SAP J2EE engine -Could not reac

Hello friends,

while installtion of SAP 6.40 all the listed items are installed fine with green tick on side on them.

at 24/25 phase STARTING SAP J2EE ENGINE the JCOOO stopped and in log file displays that could not reached at after 500 intervals..

the elapsed time keeps on increasing..

i retried several times

i am working on 256 MB Ram and 40 GB on windows server.

Can anybody pls help on this..

i also download only the SAP WAS 6.40 (700 mb).Its asking a master password which will be same for my account..But my OS password is 10 characters..i have no rights to change my password...but in pwd field it not accepting more than 8 characters..so i cant able to install also.

I hope that i'll get the solution from all

Thanks much in advance

Regrads,.

Mahendran.N

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Jan 21, 2005 at 01:37 PM

    Hi Mahendran,

    The minimum RAM requirement for WebAS is 768MB and recommended is 1GB. You will have to upgrade your RAM.

    About the master password, could you tell when the master password is asked?

    Regards,

    Sumith.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      I don't think there is a way to install without upgrading. Even if you manage to do that, you won't have a useful system. So upgrade !

      Now about the password. During installation a few users are created, some OS too. The users created during installation are new users. So you can give any new password for this, it does not have to match any existing OS password. So give a 8 character password and try.

      I hope this works.

      Regards,

      Sumith.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 18, 2005 at 08:46 PM

    Hi Mahendran,

    I tried to install WEBAS 6.4 SP9 of the sneak preview on two different PCs ( both have 1 G memory). Installation was not able to pass the last second step ( Start J2EE server). I am wondering whether the problem you run into is resolved or not. The PC have 1 G memory. Please help!

    Thank you very much in advance for your help.

    John

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 19, 2005 at 06:14 AM

    John,

    2 things - wait - sometimes that step will take an extrordinarily long time.

    Second - I read a SAP note that said it could stop at that point (it's a timing thing) and that you can restart your system and continue and it will be ok.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.