Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No delta records in 2LIS_02_SCL

An initial load was made a while ago. Since then some PO´s have been created, and some changed, but none are shown in the delta que (RSA7). When loading the delta into BW, 0 records are imported. Is it maybe so that the updated records haven't been transferred to the delta tables - what job should be ran in order to do this, and where can I find it? Or is there other solutions to my problem?

Best Regards

/Daniel

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 19, 2005 at 04:41 PM

    For each Application Component implemented on BW side you should run (or schedule from LBWE) on SAP R/3 Report RMBWV3XX where XX stands for the Application Component Number.

    In your scenario should be RMBWV302

    TO be more precise the report execution depends on selected the V3 method (Direct, Delta Queue, ...)

    Hope it helps

    GFV

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.