Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

RSA3 with data, but in BW i have 0 records

Hi All,

I activated a standard datasource (0CRM_SRV_REQ_INCI_H), using tcode RSA5 and after that i enhanced extraction

structure adding some new z* fields.

I execute this datasource in tcode RSA3 and i can see all the records without any problem.

In BW (7.01) i created a data flow (this datasource is connected to a ODS) and then i replicate all datasources of

this source system by using right click under source system > replicate datasources.

However, when i execute the infopackage this finished with green status, but with 0 (zero) records.

This datasource is delta, but i have the same result when i try to execute this infopackage as "Full update" or

"Init /Delta update".

My question is: why i can see all records in RSA3 (in source system) but in BW i have 0 records, with green

status?

Can you please help me with this issue?

I'll be very grateful.

Many thanks in advance.

Kind regards,

Helder Tavares

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 21, 2011 at 09:29 PM

    hi,

    is there any restriction on the IP level. if not then delete the old init and start a new load (init with data transfer) and see if the data comes.

    If data is coming in RSA3 and not in BW then there must be some coding or selection in your Info package which is restricting the data.

    regards,

    Arvind.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.