Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Application Integrator Iview in EP60 SP2

Hi,

I am trying to create SAP BSP Iview in EP60 SP2. When i Preview the iview it shows "Page Cannot be displayed". But when i execute an SAP Transaction Iview it works properly.

Is there any configuration from the system definition side to be done to enable proper communication with BSP application, like WAS setting?

Will the BSP Iview pass the user to Web application server?

Thank you

arun

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 19, 2005 at 07:36 AM

    Hello Arun,

    if SSO works for transactions, it should works also for BSP. Have you checked the url? Execute the BSP in the WAS and from the portal and compare both urls. Maybe you have a mistype or something else.

    regards,

    Marco

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.