Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP Authentication not shown on InfoView

I am building a new BOE XI 3.1 SP4 server and about after 10 days working properly, now the SAP authentication does not show as an option for InfoView. It does show for CMC, and it works properly from there.

As a can remember, the only change I made was, while debuging another problem while configuring Windows AD and SSO, I turned off the SAP authenticaiotn on the CMS authorization tab, then turned if back on later on. Not sure how it could affect infoView.

BOE XI 3.1 SP4

BOE Integration for SAP 3.1 SP4

Tomcat 5.5

Windows 2008 R2

SAP GUI 7.2

BW Server running SAP GUI 7.0

All discussion I saw so far talks about Java Connector 2.1.8 needed to make it work properly. The Java Connector is 2.1.10, and it was working properly before, so I am not sure if it is an issue.

Any suggestion to where to look into?

Thanks,

Marco

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Jul 21, 2011 at 01:38 PM

    Hi,

    does it still work when you logon to the CMC with a SAP User?

    If yes i guess you have to redeploy InfoView using wdeploy. Check SAP Note - 1431655

    Regards

    -Seb.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 27, 2011 at 08:32 PM

    Yes, redeploying Tomcat solved the issue. For some reason, some Tomcat files were either missing or corrupted. I did not want to go to the webdeploy way, so I run the SP4 again to redeploy Tomcat. Running the Integration for SAP SP4 did not work for that, but the BOE SP4 copied all needed files and then redeployed it. After that it is working fine.

    Edited by: Marco R on Jul 27, 2011 10:34 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 26, 2012 at 12:52 PM

    For BO XI 4.0

    Read

    Configuring the BI launch pad logon screen

    in admin guid

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.