Skip to Content

Plant/Vendor in CRM

Hi

I am creating a sales order in CRM 2007.

This order flows to ECC through middleware.

After the order is in ECC I update the order using VA02 by adding a new line. This new line has a plant value in it in ECC.

When the order flows back to CRM with the new line item I have all the values but the Plant/Vendor field on the CRM line is not populating.

Can someone please tell me why this is happenning?

I have the Vendor values mapped to ECC plant in mapping table in CRM_LOCMAP CRM. All the necessary config settings are maintained.

The vendor value on the new line is not populated in CRM.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 22, 2011 at 09:41 AM

    Hi Jimmy

    May be only note 1461590 is missing. Can you please check if thsi is relevant for your patch.

    Best regards

    Christophe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.