Skip to Content

Asset - Equipment Synchronization

Hi Experts,

We have made settings to direct sync asset and equpiment when the equipment is installed at functional location.

An Asset number is created automatically upon installation at a functional location.

However recently we have found that asset number is not generated for a equipment even after particular equipment is installed at a functional location.

System setting are not changed. Any probable reasons ?

Thanks in advance..

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 19, 2011 at 10:11 AM

    hi

    whether you have used any exit. in general either equipment master is created while creating asset master record and vice versa. i don't think it will create asset master while equipment is installing in functional location

    regards

    thyagarajan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.