Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Not all objects are linked with ON conditions

Hi All,

i had a requirement to add two info object in the cube.

This cube is used in an infoset.

now when i add those info object in cube then adjusted it in the infoset and activated it i got

Not all objects are linked with ON conditions error.. what is to be done to rectify this error..

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 18, 2011 at 02:40 PM

    Note the description for this forum in the header:

     
    
    
    This forum is dedicated to all other development-related questions which are not directly addressed by other forums. This includes Business Objects SDKs, products, or technologies which do not fall under BusinessObjects Enterprise, BusinessObjects Edge, Crystal Reports Server, or Crystal Reports (for example Desktop Intelligence SDK, Universe Designer SDK, Portal Integration Kits, Java User Function Libraries, and other third party technologies or development languages). 
    
    
    
    

    Looking at the description and the query, I think you are in the wrong forum. Forums are organized by SAP \ BO product. Please find the appropriate forum for your query and close this thread.

    - Ludek

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.