Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

In Ods data mart symbol is not there in so many requests

Hi,

i am using 3.5 version in bw when i am doing loads from ods to cube when i go for ods right click manage in requests tab there i can saw the data mart symbol is not there when i go back and check the cube data is not available.

how can i get data from ods to cube i have so many request like data mart status is not there

how can i send the data to cube at a time or one by one tell me the process to send the data from ods to cube

in ods setting they checked options like, quality status ok, activate data source object data, update data target from dso

these three options are checked.

if any information you want let me know asap.

Thanks,

Nandu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 15, 2011 at 06:57 AM

    Hi,

    In your DSO just make sure that request available for reporting symbol is active for all the requests, if it is not for any of the request then select particular request and activate the data.

    After that you can load datainto InfoCube and I have checked in my system though we have data available in cube the symbol Data Mart Status is blank.

    I don't think there is any relation between this symbol and cube loading.

    Regards,

    Durgesh.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 15, 2011 at 09:33 AM

    Hi Nadu,

    Are you loading the data full load are delta load. It any thing first check that report symball is available or not. if it's there please delete the data in your cube and re load it.

    your problem is solved.

    Thanks and Regards,

    Venkat.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 16, 2011 at 01:13 PM

    Hi Nandu,

    If your requests in DSO are not having Data Mart sign, this means your requests have not yet been uploaded to Cube.

    If your requests are activated in DSO, right click on DSO->Additional Functions->Further Update 3.X data to Data targets->Delta update............

    Regards,

    Suman

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 16, 2011 at 05:58 PM

    Hi Nandu,

    Make sure that in ODS all the requests are activated that means "Request for reporting" and "ID of request generated upon activation" fields should not be empty.

    If not activate the requests manually.

    Delete the contents of your cube and load a full to your CUBE.

    Regards,

    Venkatesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.