Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Crystal report not working when setup is made in VS 2010

Hi, i am new to SAP Business objetcts as well as in this forum.

I have made an application in VS 2010 (C# /WPF) and made its .exe file too.

The Crystal reports are working fine when i am running from Visual Studio.

But it gives error message while i am running the .exe.

I have made the .exe as normally we do.

Please help me out.

Regards.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 14, 2011 at 11:14 AM

    Hi, I have uploaded the error message screen shot here [ERROR|http://freefilezhare.com/download.php?file=334untitled.JPG]

    Please have a look and help me out.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 13, 2011 at 04:38 PM

    A good start would be to provide us with the error message...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.