Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Infoset Query in Datasource.

I'm using a Infoset query based on an ABAM program as a datasource. For passing parameters, form Infopack to the program I defined the parameters in the Infoset (SQ02 -> Extras -> Selections -> parameters). After doing this, when I include this Infoset in my new Datasource and save it, I'm not getting the paramter defined in the Infoset. All other fields in Infoset look fine. The parameter defined should appear in Datasource as PARAM_P_<param name>, which can be used as selection parameter in the Infopack. Can anyone tell what I'm missing out and where?

Thanks in advance!

- Sree

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 11, 2005 at 10:08 PM

    Hi Sree,

    Try testing your datasouce in your source system with tcode RSA3? Can you get data back from that?

    Have you defined that field as a selection field in RSO2?

    Hope this resolves the issue for you. Cheers!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.