Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

transport of gui status

Hi there,

I have attempted to deploy some ABAP code which was developed in 4.7 into a 4.6b environment. Mysteriously the GUI statuses have not gone with the transport. Does this need to be added explicitly to the transport objects when going across versions like this ? Is it to do with the way objects are organised in packages as oppose to dev classes ?

(When I deployed the code in another 4.7 box it worked fine)

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 05, 2005 at 09:29 AM

    This is a known problem caused by incompatibilities with the way GUI status' are stored in 4.6 versus WAS 6.x.

    OSS note 330267 describes what you need to do to get around the problem.

    Cheers,

    Scott

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 05, 2005 at 05:22 AM

    Hi Richard,

    I would suggest you to look up in SE11 transaction, for table <b>E071</b>, check for object type '<b>CUAD</b>' <-- GUI Status for your program name in your 4.7 box.

    Regards,

    Subramanian V.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.