Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Duplicated records in 2LIS_03_BF with the first delta

Hello Gurus,

I'm having a problem with data loaded from 2LIS_03_BF to the Standard stocks infocube 0IC_C03 (7.0 version). For the first load, I made an INIT and the result was OK. BUT after that, I made a delta data loading and some of the records are duplicated. Aparently everything is set properly...

Any idea abou what the problem is??

Many thanks in advance!

Regards,

Jordi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 30, 2011 at 11:18 AM

    Hi Jordi,

    May be there are postings in ECC when the setups and subsequent init load was running for the BF extractor. Once the datasource is active in LBWE, the extraction queue/update queue will be in place to take records. If postings happen during setups/init they are filled into the setup tables as well as written to the extraction/update queues. This could result in duplication.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.