Skip to Content

Activation / Build not visible in Track

Hi Experts,

we have developed a component in NWDS.

The component was successfully Activated and Built and this is visible in the CBS for our BuildSpace.

There are no broken dc's or collisions.

All of the logs show successful processing.

But, in the Change Management Service, in our Track, we do not see the Component for Import to Development or to Consolidation.

Does anybody have any ideas why this can be, Activation from NWDS and Build was totally 100% successful, but the component is not visible in the Development or Consolidation tabs in the CMS, and also not visible in the Check-In tab.

Also I ran the TCS Deployer to push the pending Requests into Development.

The problem is only for one component.

For another component everything was fine.

Thank you,

Petr.

Edited by: Petr Solberg on Jun 29, 2011 7:08 PM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jun 29, 2011 at 05:25 PM

    you have to release the activity in NWDS, then import it to consolication in CMS.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.