Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem connecting to R/3 Through ITS

Hi,

I am trying to connect to R/3 system through ITS.

And i am getting the following error.

Invalid Service

You have specified an invalid service. The service name was webgui.

Please help me.

I followed the following steps to do so:

Firstly i created a R/3 dedicated system, specifying the R/3 properties in Connector Property Category

Application host

SAP Client

SAP System Name

SAP System Number

Server Port

I specified ITS Properties in ITS Property Category

ITS Host Name

ITS Path

ITS Protocol

Thanks and Regards

Santhosh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Dec 22, 2004 at 09:24 AM

    1) are you able to connect to your ITS standalone in a browser (http://<your ITS>:<port>/scripts/wgate/webgui/!)

    2) is webgui even installed on your ITS?

    3) which entries do you have in: ITS path, ITS host?

    4) have you created an ITS iView with this defined dedicated R/3 system?

    kr, achim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 23, 2004 at 09:27 AM

    Hi Achim,

    Thanx for responding...Actually the problem was with webgui service on ITS.This service was not started previously.Now we started the service.And I'm able to connect to R3 through ITS...

    Regards,

    SANTHU

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.