Skip to Content

Web Console role synchronizations

Dear all,

we have found a very particoular behaviour in the WebConsole role

syncronization. If the syncronization is started in by using the link

"Start Role Synchronization" the syncronization fails to riassign a new

application to the users which belong to the role and to uninstall the

old one.

On the other end, if the role synchronization is triggered by executing

the job WAF_DEPLOYMENT_FROM_ROLES the role syncronization seems to work

fine.

Has someone just looked at this kind of issue?

Thanks

Lorenzo

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 17, 2004 at 03:10 PM

    Hi

    perhaps the role sync is set to deploy the same version and thus no action is taken? I had this problem.

    You can check which is the current version selected for deployment with function module WAF_APPLICATION_VERSION_GET.

    You set the default version for deployment by checking "(Use version by default for role-based assignment)" when uploading the application to the WebConsole.

    Also, have you created the correct mini app in the role?

    Regards

    Ratna

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.