Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Crystal Reports Visual Studio 2010 Report Viewer Not Rendering

Hello,

I was able to get Crystal Reports deployed in a web application in VS 2008 OK, but now I am having trouble with CR and VS 2010. For some reason the data and images for the report are being displayed, but the report viewer controls and background are not. I am not getting red Xs, the viewer is just not there. I have tried changing my references, I have installed the CR run time, and all permissions are correct. I am trying to get this up and running on the local machine. Has anyone dealt with this problem before?

thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 01, 2011 at 04:31 PM

    See if [this|Report Viewer not displaying on deployment server; thread helps.

    - Ludek

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.