Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Urgent : CO/PA Datasource Transport from R/3 DEV to R/3 QA

Hello!

I am trying to transport the CO/PA datasources that show up in RSA6 in R/3DEV to R/3 QA. All the transports have been moved. Nothing shows up in RSA6 of QA. I can display the datasource in KEB0 but cannot do the extraction in RSA3, as it gives the error 'It is not defined in the system".

I have already executed the program ZCOPACLT and that is how I can display the datasource in KEB0.

Am I missing something somewhere?

Any suggestions are welcome.

Kind of urgent. Appreciate your time.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 10, 2004 at 07:13 PM

    Hi Sonal,

    was the transport successfully imported with error Code 0 in QA? Check SE10 in DEV

    Is the Extractstructure active in QA? check SE11 in QA. Extractstructure name can be found in SBIW. Should be Z0X*

    Regards,

    Michael

    Message was edited by: Michael Strein

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.