Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Logon Screen not appearing

Hi

I have installed ITS 6.20 .

When i am trying to access the webgui service

(http://sap_its/scripts/wgate/webgui/!),it is trying to download the page.

The content of the downloaded page is junk.

Please let me know, how to resolve .

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 14, 2004 at 11:42 AM

    Hi,

    1) Which ITS version do you have installed on which operating system?

    2) Which web server software do you use? Is the webserver also used for other purposes? Did you change the mime type configuration of the web server?

    3) What kind of junk is produced exactly? Please describe if there is anything readable in the downloaded file.

    4) What happens if you just call http://sap_its in your web browser?

    5) Which web browser do you use?

    Best regards,

    Henning

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.