Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Netweaver 04 J2EE license

Hi,

I have just installed NW04 ABAP + J2EE addon using the following method.

1) Install Was 6.40 Abap

2) License the system

3) Install J2EE 6.40 add-on for Abap

4) Applied stack 9 for Abap

5) Applied stack 9 for J2EE

The ABAP engine is licensed correctly, however when I start the J2EE web page and then select system information it shows as being an unlicensed system and that the current temporary license will expire in 24 days.

My understanding was that if you installed the J2EE add-on for ABAP that the license carried through to the J2EE instance.

I have had a look at the licensing Adapter, in the Visual Administrator and that also shows no license. Should I be concerned or is this just a bug?

Cheers

Ed

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 07, 2004 at 11:04 AM

    Hi,

    no problem the System Info page will show the J2EE license but the ABAP one counts, e.g. this will go negative but the J2EE still runs. No bug just not nice.

    Stefan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.