Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP .Connector 2 problems

Hi,

I've installed the SAP .Net Connector but I don't see any difference to my server explorer. If I add a SAP Proxy to a project and then click on 'Update Metadata', I get a message saying "To update the metadata, open Server Explorer, navigate to the SAP Application Server you want to get the metadata from and drag it to this designer". Problem is I can't see any Sap Application Servers. How do I add them in?

I'm hoping I've just missed something obvious and someone can point it out to me!

Thanks

Dan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 25, 2004 at 05:06 PM

    Try to click the refresh button in the server explorer -

    not the "right-click->refresh", but the actual button located in the top of the server explorer window (looks like the browser refresh)

    Hope it helps 😊

    Ofer

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.