Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Crystal Reports return no data after publish to Infoview.

*Description of Problem or Question:

Reports defined in Crystal report client do not work correctly when published to Infoview.

When report run from client, correct data is returned. When run from Infoview, no or limited data is returned.

The problem is new since installation of Service Pack 3 fixpack 3.5.

We are using the SAP Integration kit.

Product\Version\Service Pack\Fixpack (if applicable):

BOBJ XI 3.1 SP3, FP 3.5 (Including Integration kit transports)

Relevant Environment Information (OS & version, java or .net & version, DB & version):

Windows 2003 64-Bit, Java, Linking to SAP ECC6 on MAXDB 7.6

Sporadic or Consistent (if applicable):

Consistent, altough 1st refresh returns data, subsequent refresh returns no rows or few rows.

What has already been tried (where have you searched for a solution to your question/problem):

We have searched SAP Marketplace for OSS notes but none match our problem.

Steps to Reproduce (if applicable):

Create report in Crystal Reports - publish to Infoview

Install BOBJ XI 3.1 SP3 and FP 3.5

Refresh report in infoview - shows limited or no data

Open report in Crystal Reports 2008 Client, refresh data - returns correct data.

Save Cystal report to Infoview, refresh data in infoview (scheduled or online) - returns incorrect or no data.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on May 25, 2011 at 01:22 PM

    Hello,

    this is interesting. Check your CR Server settings if there are any limits with regards to rows or timeouts after the installation of FP3.5

    If your CR reports are running on a Universe, check the properties of the Universe if there are limitations affected to the rows.

    If this all brings no result i would highly recommend to open a Support Message at SAP - maybe thats a Bug coming with FP3.5

    Regards

    -Seb.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Sebastian,

      thanks for the response. It appears that the error occurs within infoview only and then for reports that have either Left Outer Joins in the selection or a logical operator including the value " " (space).

      We have opened a message with SAP support but the progress on their side is slooooow....

  • Posted on Aug 15, 2011 at 08:02 PM

    Hello Mark, did you solve this problem? If yes, how?

    thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Vinius,

      the problem was traced by SAP support to a specific bug introduced in a patch set. I don;t have the exact details as a colleague dealt with the problem.

      My best advice is to raise this issue with SAP Support and get a BOBJ consultant on your case. If your problem is the same as the one I saw then there is probably a fix in the pipeline known to BOBJ folks.

      Regards,

      Mark.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.