Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Configuring JDI help, started with WEBAS 630 sp3 now with WEBAS 640 sp 9

hi guys ,

i was configuring a JDI with a recently installed server with WEBAS640 kit i had not applied any patches to it .... after getting half way thru the configuration process when i was about to configure my name server in SLD i say that there wasn't an option to create a new SLD inside the new technical system dropdown menu ..so after killing myself a couple of time to find out what the hell the problem could be ..i saw it right in front of my eyes .... patches ..that's the ticket so i downloaded sp 9 and installed it ..

my question is since i deployed the JDI files with the old version can i continue the configuration process or should i redeploy everything and start over again ?

thanks in advance to all you ubergeeks out there may your code be just and your pings be true

- Guy

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2004 at 01:01 PM

    Hi,

    I can't say what happens if you NOT redeploy the JDI components, but I would definitely suggest to deploy the three JDI SP09 SCAs contained in JIDE09_0-10002804.SAR. This lasts not to long, and most of your configuration work done so far should remain unchanged. I've updated the JDI SP state several times successfully.

    Cheers,

    Barbara

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2004 at 03:02 PM

    Hi,

    oh, chances for a beer in brazil are rather little for me, and more over, my answer was not totally correct :-(. The .sar file I mentioned contains only the IDE, I mixed the file names. You should deploy the three SCAs for JDI SP9 too, which are SAPBUILDT09_0-20000267.SCA, SAPDEVINF09_0-20000267.SCA and SAPDEVINFF09_0-20000267.SCA.

    Sorry for any inconvinience,

    Barbara

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      thank you for all your help ,

      i was applying the patches today but the deploy of the compontent tc.CBS.Appl failed i got the following error :

      Nov 25, 2004 10:11:15... Error: Aborted: development component 'tc.CBS.Appl'/'sap.com'/'SAP AG'/'6.4009.00.0000.20041021205319.0000':

      Caught exception during application deployment from SAP J2EE Engine's deploy service:

      java.rmi.RemoteException: Cannot deploy application sap.com/tc.CBS.Appl..

      Reason: Exception during generation of components of application sap.com/tc.CBS.Appl in container EJBContainer.; nested exception is:

      com.sap.engine.services.deploy.exceptions.ServerDeploymentException: Exception during generation of components of application sap.com/tc.CBS.Appl in container EJBContainer.

      (message ID: com.sap.sdm.serverext.servertype.inqmy.extern.EngineApplOnlineDeployerImpl.performAction(DeploymentActionTypes).REMEXC)

      i was wondering if you could point me in the rigth direction to solve this .

      thank you very much

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.