Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Group Public Not Found

For my JC0 connection is says that the group PUBLIC could not be found (I tried switching to administrators group, didn't work as well) I have added the public group in the J2EE Admin Console, and the user admin via the web. What the heck is wrong? Do I need to somehow add it to my SMD?

I also added myself to both groups ofcourse, I dont have an ABAP backend so I cant use the trans pcgf.

Thanks! Graeme.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 23, 2004 at 07:26 AM

    Hi Graeme,

    your last sentence: "I dont have an ABAP backend so I cant use the trans pcgf" is the keynote here. JCO does not work without a local or remote ABAP backend. The missing group has nothing to do with user groups on your OS, it's a logon group which must be configured in the ABAP "world", not in the OS you're running with.

    Hope that helps.

    Regards

    Stefan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.