Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

KeyFigure addition in Infoprovider

Hello,

I had added one key figure in one multiprovider,the key figure (Bracket Pricing)was already there in one of the underlying cubes of the multiprovider.The same key figure i had added in the query and saved.But when i execute the query ithe field is blank it is not showing any data.And please let me know while moving Transport how to collect the objects.If possible please tell me the step by step procedure of collecting the Transport.

Thanks,

Jyoti

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2011 at 02:54 PM

    hi,

    I had added one key figure in one multiprovider,the key figure (Bracket Pricing)was already there in one of the underlying cubes of the multiprovider.The same key figure i had added in the query and saved.But when i execute the query ithe field is blank it is not showing any data.

    This can happen due to n number of reasons, the data is not available in the underlying cube for the KF, the KF is not mapped in the transformation. In case it is newly added in cube then to see the data for history the reload of cube is necessary.

    It may happen that the data is there but for the query filters and restrictions there is no data.

    And please let me know while moving Transport how to collect the objects.If possible please tell me the step by step procedure of collecting the Transport.

    change the cube in a TR, activate its transformations in a TR, MP in a separate TR, query changes collected through RSA1 transport connection in a separate TR.

    The sequence will be

    Cube

    Transformation

    MP

    Query

    regards,

    Arvind.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2011 at 03:04 PM

    Dear Arvind,

    Thanks for the reply,The key figure is already mapped in the undrlying cube i had just added the keyfigure in the multiprovider.When i am checking the cube data is there but in multiprovider it is showing 0 values and query it is showing blank.Please help.

    Thanks,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2011 at 03:45 PM

    Hello Arvind,

    It is mapped to correct cube.

    Steps:right click on the keyfigure and check the "Select Assign" it is assign to COPA from where the field is coming.

    Thanks,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      hi,

      check the assignment for characteristics you are using in MP, open LISTCUBE and see what all data is coming from which cube. The data is only vanishing because of some query restriction or filter condition.

      regards,

      Arvind.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 23, 2011 at 06:49 PM

    Hello,

    I had loaded the underlying cube and now the data is coming in Multiprovider,but in query still it is showing blank.

    Please help

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.