Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WWI SERVICE not starting

I am trying to connect a new ECC enviornment to an existing WWI GLM server which is already connected to our SAP Dev. server .I have created RFC Connection for the EH&S Management Service and WWI generation server. My RFC connection for EH&S

Management Service is OK. when i log in CGSADM in new SAP server i can see the WWI server .

.

Nextstep i create the WWI generation server. It create the service and i seethe entry added in SAPRFC.INI also but when i try to start the service i get the message

===============================================================

S:c$:137 Error: Unable to start service 'WWGLM**_SERV_S 01_01' due to

following reason. Error = The servic e did not respond to the start or

control request in a timely fashion. , Internal = StartService

Message no. c$137

================================================================

When i try to start from windows service i get this message

===========================================================

Couldnot start service. Error 1053 the service didnot respond.

===========================================================

Can any one provide some input what the issue .Why the new service is not getting started.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 09, 2012 at 10:14 AM

    Hey.

    I am facing the same problem.

    Did you get the solution?
    If you get it please post it here.
    Thanks n regards.

    Mihir

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Dear Krishna

      check:

      You should not use the saem WWi Server for two SAP Systems (it is possible but "tricky". If you use the saem Server. Do not mix. That means: the Server should not be used for GLM purpuses for one SAP System and for e.g. MSDS generartion purposes on different SAP service

      C.B

      PS: Read the cookbook ! Check always the moszt recent Version on Marketplace. Don't omit one step, Pay Attention on Windows (user accounts etc.)

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 27, 2016 at 09:13 PM

    I've installed new software EHSWWI32_42-20010357 on my Windows Server 2012R2.

    It Install service viz(EH&S Administration Management Server) on my computer which in turn run ehsManSrv.exe.

    When I Start this service it gives following error 1053

    "The service did not respond to the start or control request in a timely fashion"

    If you have handle similar issue, Please provide your guidance

    Hiren Shah

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.