Skip to Content
0
Former Member
Nov 16, 2004 at 06:07 PM

Patching ME 2.1 SP03

17 Views

Hi everyone,

I have got a question regarding the application of patches for SAP ME 2.1 SP03 Client Component.

The most recent ME Client patch level is ME 2.1 SP03 Patch 03 Hotfix 05.

After I had installed Me 2.1 SP03 Client on my mobile device I performed the following steps to get to the most recent ME Client patchlevel:

- Downloaded ME21SP03patch03_hotfix05.zip from Service Marketplace, since this file should incorporate all patches and hotfixes for ME 2.1 SP03 client up to now.

- Logged in to WebConsole and uploaded the ZIP with the following parameters: TechnicalName:"MEPATCH", Description:"Mobile Engine Patch", Version:"210303", AppType:"AddOn".

- Assigned the AddOn to one of my test users on all devices and synchronized using one W32 notebook and one PPC2002 handheld.

- SyncLog said that a new application had been installed and that I had to restart my machine. I soft-resetted the PDA and restarted ME Client using the ME tray icon.

The outcome: On both devices the patch seems to be installed, BUT: when I follow the "info" link on the ME homepage the footer of the page says "ME 2.1 SP03 Patch 00 Build 200403030929" which actually was the same before applying the patch.

The application list shows the following apps: "MOBILEENGINE_JSP (Framework) Version 210300" and "MEPATCH (Mobile Engine Patch) Version 210303".

I now understand that the patch somehow was deployed to the client devices but the footer tells me that it is still the old version.

Can anybody confirm that the footer of the "Info"-Page remains the same even after patching? Otherwise I would greatly appreciate any comments on what might went wrong with my patch performance.

Thank You,

Tim