Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error after transporting a process chain

Hi Experts,

I am facing an issue regarding remote process chain variant, as i have added it in an existing process chain, Now its throwing an error in Quality and the changes are also not visible..Please help me out in finding a solution..

Regards

Arpita

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 16, 2011 at 06:11 AM

    After you have transported the process chain you need to manually activate the chain in order for the changes to reflect.

    Rgds, Ghuru

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      when i am transporting it to Quality or production system, that variant for remote process chain is not visible. I have tried it many times. Connectivity between the systems are fine.

      I have kept APO System as destination

      And Destination for callback BW System..

      Please let me know if i am wrong..

      Regards

      Arpita

      Edited by: Arpitac on May 25, 2011 8:51 AM

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.