Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Installing Crystal reports server 2008 v1 with iis

Hi All

I have downloaded a trial version of Crystal reports server 2008 v1 to install on our server.

We are runnning server 2003 and have iis version 6.0 installed.

I have run the installation wizard on our test server but when i get to the "Select Web Application Server" screen i am not given the option to select "Deploy the application in WACS" as the documentation suggests i should.

I continued with the installation using the "IIS Web ApplicationServer option" and selected the default iis website to deploy to but when i try to run the CMC and InfoView I just get the message "Internet Explorer cannot display the Webpage"

We have asp.net v1.1 installed and Application server is installed in windows components.

Does anyone have any idea what may be causing my problems. It is my first time install ing CRS so i may have missed something.

Any help would be appreciated.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 02, 2012 at 11:48 PM

    CRS 2008 requires 2.0 framework to run

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.