Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Cannot login to visual administrator on was 640 SP9

Hi

We have installed WAS 640 for JAVA & have patched

this up to SP9. Our portal is stable.

We have read note 669848 to sync the portal administrators password to the secure store.

When logging into the visual administrator

we go as far as 99% and then get an error.

nullpointerexecption gui adapter

Please can anyone advise.

Regards

Arun

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 15, 2004 at 10:07 AM

    This usually means that the VA does not find your server. In other words, your paramteres for log in are screwed.

    Regards,

    Benny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi James

      Yes We read and Read and the only tool that allowed us

      any joy was the config tool, but the Visual Administration

      tool just went to 99% and never connected.

      This might have something to do with the Secure

      store passwords, that were not the same from time of installation, as we changed the administrators password in the portal after the installation,

      Never the less I downloaded all my content and after the administrated reinstalled (32 Hours), Imported it

      Regards

      Arun

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.