Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Format "Z_140" not defined for printer "LOCL"

Hi,

Using SPAD txcode is have created one new format (Z_140), but when i'm printing report using the created format (Z_140) i'm getting error saying "Format "Z_140" not defined for printer "LOCL". Please can anyone help on how to over come from this error.

Thks in Advance.

Regards

VEnk@

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 06, 2011 at 06:09 AM

    Hi Venkat,

    Format "Z_140" need to be added to Device type XXX . Device Type is added to output device (LOCL), then trigger the print.

    Thanks

    Ganesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 06, 2011 at 06:17 AM

    Hi Venkat ,

    Go to SPAD ->full administration then go to tab device type .Here in Format Types you can assign it to printer.

    Thanks..

    Mohit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 06, 2011 at 06:19 AM

    Hi Venkat

    You need add the new format type to the deivce type attached with the LOCL printer. To add the format type go to spad --> device type --> add format type then you can use it for printing.

    Regards

    Sushant

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded