Skip to Content
author's profile photo
Former Member

SAPSCRIPT appears with blank fields

Hello Guys,

I am finding a problem with a SAPscript.

Running directly my program Z(SE38) , it select the P.O.tables(EKKO, EKPO,...) correctly, calls my ZSAPSCRIPT correctly and I can preview, It's OK.

It Has made the parameterization and calling via printing preview in ME22N. The sapscript windows appears entirely but no field or variable are displayed. I put a break on my Zprogram and the program is called correctly, all the selections are loaded normally, but it does not show any content, only the fixed ones in the SAPSCRIPT.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 04, 2011 at 07:12 PM

    It would be difficult for someone to comment actually. For now you need to debug your SAP script. In menu options of Sap Scripts transaction, you can find the debugging enable option.

    Regards,

    Santosh Verma.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • How exactly did you code your Z print program?

      The PO print process will provide the output request record in table work area NAST. Based on that, the output program will retrieve the relevant PO data and process the output.

      Not knowing how your program is coded makes it hard to comment on your problem, but I suspect there is a disconnect between processing the output request record and your print program. If your program (and starting subroutine) expects the PO number in a different way than using NAST, this won't work.

      The best you can do is take a look at the standard print program SAPFM06P, subroutine ENTRY_NEU and model your data retrieval after that.