Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

HCM processes & form- a line is displayed in portal instead of Adobe forms

Dear FRIENDS,

In HCM PROCESSES And FORMS , when we run a process, adobe form is not displayed. In place of that a single line is displayed.

When I implemented the SAP note 1334453 it gave dump in portal saying ASSERTION CONDITION WAS VIOLATED.

Then I reset the SAP note. Still facing the same problem.

Please help ASAP.

Thanks in advance

Rahul Zalte

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on May 03, 2011 at 02:03 AM

    Make sure you applied the correct note(s). I don't recall the note # right off, but there IS a fix for this. It is an old issue. Surprised you are seeing it unless you are at a really low patch level.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear Chris,

      We are really stuck in middle of the project. Please provide your expert inputs in resolving the issue.

      When we execute 3rd step, a straight blank line comes. When we press Previous button, a popup window appears giving message ' Data will be lost', It suggets that form is there but it is hided.

      Thanks and Regards,

      Rahul Zalte

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.