Skip to Content
author's profile photo
Former Member

LBWE Transport u2013datasource not generated with new extract structure fields

System ECC 6.0

I transported my LBWE setting for my Datasource in following order

1. extract structure

2. datasource

Transport returncodes were 0.

In the target system the extract structure changes have transported ok, but the datasource is unchanged.

I guess I could manually generate the datasource in the target system to fix the problem, but I have been told to find a transport solution to this problem.

Thanks in advance.

Gordon.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    Posted on Apr 29, 2011 at 01:33 AM

    Hi,

    Normally this should have worked, but you can try transporting them again and make sure that you have two requests one for the Customizing request and other for the workbench request containing the extract structure and data source respectively.

    Regards,

    Arminder

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Gordon,

      You are right ...........

      You need to clear the RSA7,Set up table and LBWQ before transporting the Data Source to QA or PRD.

      Also in RSA6 the newly added fileds have to be marked as UNHIDE.

      Pls follow the transport sequence of R3 and BW transport,there are lot of threads on that.

      Rgds

      SVU123

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 02, 2011 at 10:52 AM

    check this /people/sap.user72/blog/2005/02/14/logistic-cockpit--when-you-need-more--first-option-enhance-it

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      i fixed it before SAP replied -no suprise !

      there was a missing append structure . transported that and the datasource generated ok.

      Thanks again. Points awarded to all.

      Gordon.

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 02, 2011 at 09:49 AM

    Did u save and activate the data source after changing the extract structure. You need to do that and capture the changes to the transport.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on May 03, 2011 at 09:16 AM

    hi,

    Find the data source in RSA5 in dev and there is an option for activate data source in the icon bar.

    activate it and see that the changes are visible in the DS in tcode RSA6 (this is the tcode where you will see the active DS).

    Transport it now, the changes should go to the next system. before transporting it to next system clear RSA7, LBWQ queues.

    regards,

    Arvind.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded