Skip to Content
author's profile photo
Former Member

ITS services not working for Transaction iview with gui for html -

*hey guys.....*

*I am facing a tipical issue in portal.*

*I have created one transaction iview using gui for html to bring 1 z tcode to portal. when i click on that link first time am getting sap easy access menu instead of z t code. but if i refresh page and select that link and its working fine. i checked this with multiple id's. even i tried creating another transaction iview and checked there also same case.*

*even i tried from system admin-> support-> there i gave one tcode and selected system object and tested , here also same case.*

*Whats wrond with ITS or webgui services ... Please reply asap, its a high priority issue.....*

*Thanks in advance...*

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Posted on Apr 27, 2011 at 06:06 PM

    Hi ,

    Set like this.

    SAP GUI Type - SAP GUI for Window

    Thanks

    Siva

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Posted on Apr 29, 2011 at 12:24 AM

    Hi,

    go to content administration->portal contents.

    click on Open->object for the webgui Iview that you have created for this client.

    there you will see table of URL parameters.

    enter URL parameter ~transaction and value should be the tcode that you are trying to call. save the iview, refresh your portal page. and click on webgui tab of this client. you will get the tcode screen.

    Thanks,

    Hiral

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 05, 2011 at 08:03 PM

    Hi Ajay,

    You can check if your case is the one described [here|http://www.sdn.sap.com/irj/scn/weblogs?blog=/pub/wlg/19209] [original link is broken] [original link is broken] [original link is broken];.

    Regards,

    Cristiano

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded