Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

cProjects Phase not replicating in PS (PPM5.0 Accouting integration)

Hi,

We are on PPM5.0.

Coding masks in PS restric us to use the Project and Phase IDs (in cProjects) according to the PS naming convention.

Having named the phase ID in accordance to the PS level 2 ID, when I "Flag for transfer", I get accounting errors in the cockpit. Acordingly the Phase WBS element is not created.

Even when I have named the phase ID as ABC.123 (for e,g,), the cockpit still gives the error with the standard Phase ID.

It says, WBS element with ID 1900000.....2011 could not be created.

What could be wrong?

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 21, 2011 at 07:28 AM

    Issue resolved. The problem was mandatory fields marked in the PS Profile. We relaxed these fields and were able to resolve the issue.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.