Skip to Content
avatar image
Former Member

User menu not displayed in logon language

Dear all,

I have imported Chinese language, when login with ZH, the user menu still display in English, but the SAP menu is displayed correctly in Chinese.

Have gone thru below notes but still not sure which part is the solution.

110910 - Deleting the language load

764480 - SAP WinGUI I18N Trouble Shooting

1000586 - How to analyze missing translations / missing texts

1375438 - Globalization Collection Note

Thanks.

Your comment will be appreciated.

Regards,

Kent

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Apr 06, 2011 at 11:54 AM

    Is ZH as language properly installed? Means

    - import done in SMLT

    - support package parts of the languages imported

    - language substituted

    - client refill done

    Markus

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear Markus,

      1.) import done in SMLT

      2.) support package parts of the languages imported

      3.) language substituted

      4.) client refill done

      I have done 1 & 2 and also client maintenance.

      I'm not sure what are 3 & 4. Can elaborate further ?

      Thanks.

      Regards,

      Kent

  • Apr 07, 2011 at 07:13 AM

    Hi Kent,

    can you describe in more detail which kind of texts are missing ?

    Do you mean by user menu the Easy Access menu ?

    In general I would recommend to follow SAP note 110910 and recheck.

    Best regards,

    Nils Buerckel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded