Skip to Content
avatar image
Former Member

Repositories are invalid after restarting the MDM Server in MDM 7.1

Hi SDNers,

After I restarted the MDS server I am not able to logon to the repository. When I tried to connect to repository I am getting an error like "Repository Connect Failed and The MDM Repository is Invalid"

I tired to delete but I am not able to delete also. While deleteing it is giving an error like "MDM Repository is in Read Only Mode".

So I am not able to Delete the repository also to create a new Repository.

Any Help or Solution

Thanks

Kiran

Edited by: Kiran on Apr 6, 2011 6:40 AM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 06, 2011 at 05:30 AM

    Hi

    "Repository Connect Failed and The MDM Repository is Invalid"

    This happens when the connection between MDM and it's Database is failed. try restarting the Data base server and MDM Server.

    Check the note:

    https://service.sap.com/sap/support/notes/1325833

    Regards

    Sowseel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 06, 2011 at 05:36 AM

    Kiran -

    some of the below ways you can check

    1. Check your mds.ini settings. and do unmount nad then mount the MDM server again. Try to Monitor the Authentication for Particular repositry which you want to connect to your MDM 7.1 server

    2. after checking the note 1325833. try restart database server first then MDM server.

    3. also try to check with Appropriate repository option once.

    HTH

    thx

    Deep

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded