Skip to Content
avatar image
Former Member

EHS-SAF: Automatic report shipping of Inbound documents

Hi ,

I am trying to send a report from CVD1. The status is changed to IW and report is not distributed.

I am not getting any error but the status of the report is not changed. It seems like the spool is not generated. WWI server seems it is running but doesn't receive any call.

I cannot trace the problem, since report rcvdeven job log doesn't give me any information.

Thank you

Joni

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Apr 05, 2011 at 08:29 AM

    Hi Joni,

    Did you have look at the Flowtrace of the report shipment entry in CVD1?

    If you do not get any error messages from WWI please increase the WWI log level - that should give you some indication what is going wrong.

    I would assume that the following error is occurring:

    I think your inbound MSDSs are most likely PDFs. In order to print these PDFs WWI needs to "convert" the PDF file to a postscript or PCL file which is then send back to the R/3 spool.

    You can test if this process is working by doing the following:

    Right click on a PDF file on the WWI server and choose print. If this is not working this is the root cause of your error.

    There are OSS Notes for WWI PDF Printing - please read and apply the changes described in there.

    Hope this helps

    Mark

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 07, 2011 at 04:21 AM

    In the CVD1 t-code, the final report column has a Windows message attached saying:

    Error opening file resfil0.val

    Do you have any idea, what might be wrong?

    Joni

    Edited by: Jonida Rusmali on Apr 7, 2011 7:57 PM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded